MEAL PREP – اخبار مجنونةHeeej finisar, och välkomna till min andra MEAL PREP-video! Jag tycker det är så JÄKLA mysigt att laga mat ibland. Inte på vardagar när man är stressad och bara vill få i sig något snabbt, men när man verkligen avsätter tid till det så tycker jag att det är jättehärligt. Om ni undrar varför jag har skor på mig inomhus var det för att jag hade så ont i mina knän, så jag ville ha någonting med tjock sula på fötterna.

Här kommer recepten från videon (jag höftade alla recept och tog sådant jag hade hemma):

FRUKOST: https://youtu.be/c2H1ardps54?t=444

LUNCH: https://peasandcrayons.com/2018/07/tomato-quinoa-salad.html?utm_medium=social&utm_source=pinterest&utm_campaign=tailwind_tribes&utm_content=tribes&utm_term=402620698_13405446_273787

MELLANMÅL: https://www.twospoons.ca/recipe/raspberry-oat-muffins/

MIDDAG: http://www.javligtgott.se/vegansk-minestronesoppa/

Jag älskar verkligen att filma sådana här videos, men just denna dag hade jag dels ont i magen, och dels precis fått beskedet att jag har gallsten. Jag har typ aldrig haft någon fysisk sjukdom tidigare, så jag var rätt orolig. Läkaren berättade inte riktigt vad gallsten innebar, utan vi ska ses på tisdag igen och prata mer, gå igenom blodprov-resultaten, osv. MEN, det är i alla fall ingen fara, så mycket är jag säker på. Bara så att ni vet.

Vi ses på fredag igen älsk! XOXOXOOX

♡ Hitta mig på internet: ♡
Instagram: @therese
Twitter: @thereselindgren

👇Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!👇

source